Blogger/Eigenaar

Hi! Ik ben Lisanne, ik woon in een klein dorpje in Friesland en ben 20 lentes jong. Ik ben enorm gepassioneerd over geboorte, nieuw leven en de weg daar naartoe.

Ik studeer aan de Verloskunde academie in Groningen, ik ben nu eerste jaars.
Ik ben na een intensief maar ongelooflijk leuk studiekeuze traject er achtergekomen dat ik niet in de sportwereld aan de slag wilde waar ik in eerste instantie wel voor ben opgeleid. De passie voor geboortezorg zat eigenlijk altijd al in mij maar ben ik vorig jaar pas echt gaan ontdekken.

Al vrij snel had ik het idee dat ik mijn “journey” wilde gaan delen. Dit idee is ontstaan omdat het mij fantastisch had geleken als ik meer ervaringen van studenten in de geboortezorg had kunnen lezen. Ik ben van plan je mee te nemen in mijn leven als verloskundige in opleiding.

In mijn vrije tijd zoek ik graag vrienden op, ook als ze aan de andere kant van het land wonen want ik ben dol op reizen. Ik vind het dan ook geen probleem om een aantal uren in de trein te zitten, ik kan dan heerlijk wegdromen, verhalen schrijven, series kijken en studeren. Ik ben namelijk heel productief in de trein of op een onbekend station in een willekeurig koffietentje. Ook ben ik dol op sporten, ik heb jaren lang geturnd en ben nu aan het bedenken welke sport ik eens wil gaan uitproberen.
Ik ben een echte thee drinker en eet naast een kop dampende thee graag een van mijn zelf gebakken creaties ernaast. Verder houd ik ervan om erop uit te gaan met mijn vriend, wat we dan precies gaan doen maakt me eigenlijk niet eens zoveel uit als we maar gezellig samen zijn. (Ja ik weet het, ongelooflijk cliché).

Ik hoop dat jullie mij gaande weg nog beter leren kennen en ik jullie ook. Mocht je vragen hebben stel ze gerust en ik kijk er naar uit mijn belevingen te gaan delen.

LiefsLisanne