Bevallingsverhalen met een leerzame twist!

Ik ben er zelf altijd dol op, het lezen van bevallingsverhalen. Maar ik denk dat naast dat het echt prachtig is, dat het ook heel leerzaam kan zijn en dat ik (en misschien ook jij) als verloskundige in opleiding er wat uit kunnen halen!

Er zit dus een kleine twist aan de bevallingsverhalen die zorgt dat je er als verloskundige (in opleiding) veel van kan leren!

Ik heb een heleboel lieve, toffe, grappige, mooie en stoere mama’s gevraagd hun verhaal te delen. Van eerste wee tot dat de verloskundige weer de deur uit is. maar naast hun verhaal heb ik ze gevraagd om een aantal vragen te beantwoorden. Vragen waarvan ik denk, daar heb je wat aan, daar leer je van! Een leerzame twist ;- ) Ook heb ik ze gevraagd wat ze toekomstige verloskundigen mee willen geven. Hier kwamen bijzondere wijze en lieve adviezen en reacties op.

Ik kijk er enorm naar uit om meer bijzondere verhalen van moeders te lezen. Ik hoop jij ook!

LiefsLisanne

Leave a comment