Welkom, hier lees je mijn verhaal.

een paar maanden voor ik aan mijn studie begon was ik opzoek naar ervaringen en verhalen van verloskundestudenten. Ik wilde graag weten hoe zij de opleiding beleefden en wat ze zoal meemaakten. Ik heb een tijdje gezocht maar ik vond maar weinig.

Al snel begon er iets in mij te kriebelen, en dacht ik; dan begin ik toch zelf een blog. Een plek waar ik mijn verhalen en ervaringen met anderen kan delen. Een soort dagboek voor mezelf en een kijkje in een bijzondere wereld voor anderen.

Ik begon te fantaseren en kletste met een aantal mensen die dichtbij mij stonden over dit idee. Al snel waren er moodboards gemaakt en de eerste concrete stappen ondernomen. Steeds vaker begon ik te denken; wat zou het tof zijn als ik eventueel toekomstige studenten zou kunnen inspireren, al is het er maar één.

LiefsLisanne

Ps: ik zou het leuk vinden als je een reactie achter laat, ben namelijk dol op interactie.

1 Comment

  • Posted 18 oktober 2020 15:11
    by Niki

    Wat ziet het er allemaal goed en mooi uit! Wow, supertof! 🙂

Leave a comment